Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 2:0 над

...
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 2:0 над
Коментари Харесай

Дубълът на Ботев победи Гигант в контрола

Дублиращият тим на Ботев (Пловдив) се наложи с 2:0 над Гигант (Съединение) в контролна среща. Двубоят се игра на централния терен на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

Двата отбора направиха прелестен за наблюдение мач, като за това спомогна и държанието на гостуващия отбор. Третодивизионният тим се опитваше да играе комбинативен футбол и на няколко пъти заплаши съществено вратата на " канарчетата ".

В първите минути головите положения липсваха, а в 30-ата минута Монир Ал Бадарин пропусна добра обстановка. 4 минути по-късно Бадарин пусна страховит пас към Мохамед Брахими, който преодоля вратаря и на празна врата вкара за 1:0.

До края на първата част с пропуски се регистрираха асистентът за първия гол, както и Самуел Акере. Второто полувреме започва с пропуск на гостите, а в 60-ата минута Брахими вкара втория си гол, този път от дузпа.

В 70-ата минута " сините " направиха сериозен пропуск, откакто центриране от фаул бе засечено от нападател, само че топката мина над вратата. В 77-ата минута настъпи най-красивият миг в мача, откакто Джеймс Етоо стреля от центъра на терена, кълбото трансферира вратаря, само че се спря в страничната греда.

До края на дуела двата отбора си размениха по едно състояние. " Канарчетата " нацелиха напречната греда с отдалечен удар, а малко преди края състезател в синьо пропусна от близка отдалеченост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР