ДСБ е жива структура, партия с традиции. След тежките периоди,

...
ДСБ е жива структура, партия с традиции. След тежките периоди,
Коментари Харесай

Шиер, ДСБ, за отпадането на Бачкова от листите: Тя е мъдър политик, ще вложи усилия в кампанията

ДСБ е жива конструкция, партия с обичаи. След тежките интервали, през които минахме и не бяхме част от Народното събрание в структурите ни се вляха доста младежи, те заработиха съществено. Получи се един по-сериозен разговор за това кои да са водачите и въобще за подредбата на листите. Разбира се всички ръководители са упълномощени да носят отговорност за избираните в парламентарната група. Тънък е салдото сред това до какъв брой управлението и самият ръководител еднолично може да взима такова решение и това, което структурите чакат. Структурите са тези, които извънредно интензивно работят и поддържат своите претенденти. Ситуация с непредвиден претендент пречи на сработването в екипите. Така разяснява в студиото на ФАКТИ въпроса с поисканата оставка на водача на ДСБ ген. Атанас Атанасов от структурите по отношение на отпадането в последния миг на Цецка Бачкова от листите Жени Шиер - някогашен ръководител на ДСБ Жени и претендент за народен представител от 25 МИР.

" Г-жа Бачкова е умен политик, тя ще вложи напъните си в акцията. Аз скърбя, че вътрешна преписка е излязла по толкоз неколегиален метод. Ние не знаем по какъв начин е станало това, само че в партиите текат такива кореспонденции и не прави чест на никого да употребява момента при започване на акцията да всява ужас, това не е цел нито на политиците, нито на щабовете. В началото сме, влизаме със съществено показване на тематиките ни, уповавам се, че това ще има минимални последици ", разяснява Шиер.

" За мен идея е подрастващото потомство. В обществото и институциите не се приоритизира най-тежката възраст - пубертета. Това е възрастта, в която се случват процесите на декласиране, огромна част от младежите отпадат от обществото, не осъществят нито себе си, нито потомство. От учебно заведение отпадат всяка година към 20% от учениците. Основните аргументи за това съгласно оскъдните разбори се крият в фамилията ", изясни тя.

Целия диалог с Жени Шиер гледайте във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР