DS одобри старта на продажбите на новия топ модел на марката.

...
DS одобри старта на продажбите на новия
топ модел на марката.
Коментари Харесай

DS 9: с типичен френски нюх към лукса

DS утвърди старта на продажбите на новия топ модел на марката. След DS 7 Crossback и DS 3 Crossback, DS 9 уголемява обсега на изисканата френска марка нагоре в пазара на луксозните коли.

DS 9, който производителят класифицира като "голям, моден седан ", се предлага в бензинов вид и като зареждаем хибрид с мощ от 225 к.с. и със задвижване на предните колела. Скоро в гамата ще бъдат добавени хибрид с 360 к.с. и задвижване на всички колела, както и 250 к.с. електрически вид с по-голяма батерия.



Предлаганата в база батерия има капацитет от 11,9 кВтч. Благодарение на мощността на зареждане до 7,4 кВт, пълното презареждане в кутията на стената у дома или в социална станция за зареждане може да бъде приключено в границите на час половина. Тук чисто електрическият обхват съгласно цикъла на премерване WLTP е 48 километра.

Дългият 4,93 метра седан има размер на багажника 510 литра. Предлага се в пет екстериорни цвята и три интериорни версии. Много разкош и жанр могат да бъдат добавени с екстрите, с цел да подхожда на имиджа на марката. Например с кожени седалки с изискана текстура или с хронограф BRM R180, особено планиран за DS от фабрика Bernard Richard близо до Париж. Има и фини материали като кристално стъкло и перлена бродерия от висшата мода.

„ Като увещание за историческия DS от 1955 г., DS 9 е оборудван със странични габаритни светлини във формата на фуния на ръба на покрива “, споделят французите. Технически седанът е изцяло актуален -има интензивно следена система за окачване, наречена DS Active Scan Suspension. Налице са към този момент и добре познатите помощници като системата за предизвестие за напускане на лентата, круз надзор и разпознаване на пътни знаци.

Цените в Западна Европа стартират от 47 550 евро за бензиновия мотор и 52 810 евро за хибридната версия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР