DS Automobiles сега въвежда DS 7 Crossback E-Tense 225 в пазарната

...
DS Automobiles сега въвежда DS 7 Crossback E-Tense 225 в
пазарната
Коментари Харесай

DS предлага нов вариант на DS 7 crossback

DS Automobiles в този момент вкарва DS 7 Crossback E-Tense 225 в пазарната игра. Номерът обозначава максималната мощ на хибридния плъгин и демонстрира позицията му в йерархията на модела - той е разположен под препоръчаната по-рано 300 версия - и това също би трябвало да бъде ясно забележимо в цената.

DS дава обещание охолно съоръжение и високо ниво на комфорт при шофиране за модела на базовото му равнище - освен благодарение на усъвършенстваната технология, само че и благодарение на над средната звукоизолация. Новата версия има бензинов мотор с мощ от 133 кВт / 180 к.с. и 300 Nm въртящ миг. Подръжката му идва от електрически мотор с мощ 81 кВт / 110 к.с. с 320 Nm, който се прикрепя директно към осемстепенната автоматична трансмисия.

В състезателен режим двойният агрегат осигурява цялостната си систематична мощ от 165 кВт / 225 к.с. и 360 метра Нютон. До 135 км/ч може да се кара чисто електрически, батерията с потенциал от 13,2 кВтч в пода на автомобила дава опция за пробег до 55 километра съгласно стандарта WLTP. За търсещите зелена статистка - Емисиите на CO2 са сред 31 и 36 г/км, разходът на гориво между 1,4 и 1,6 л / 100 км съгласно DS.

Бъдещият модел още от входното си ниво разполага със комплицираната система за окачване DS Active Scan Suspension като стандарт. Този кросбек също има полуавтономно шофиране от равнище 2 и предлага автоматични помощници за паркиране, както и изобилие от технологии за сигурност.

Интересна е цената, тъй като съгласно DS тя трябва да се окаже "значително по-ниска " от модела 300, който се предлага от 50 290 евро. Клиентите също ще могат да се възползват от екологичния бонус за plug-in хибриди, който от 1 юли 2020 г. ще нарасне от 4500 на 6750 евро в Германия. В допълнение, понижената данъчна ставка за данъчно облагане на коли за автомобили от 0,5 % от брутната цена също ще има позитивно въздействие върху желанието на бъдещите купувачи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР