Дрю Хасенбайн, сочен за един от най-обещаващите таланти в тениса,

...
Дрю Хасенбайн, сочен за един от най-обещаващите таланти в тениса,
Коментари Харесай

Пиян шофьор погуби бъдеща звезда на световния тенис в тежка катастрофа

Дрю Хасенбайн, апетитен за един от най-обещаващите гении в тениса, почина едвам на 14-годишна възраст в свирепа злополука в сряда след преден конфликт в Ню Йорк с различен автомобил, който е карал в насрещното.

Това може би е една от най-ужасяващите произшествия, които съм виждал от много време. Колата наподобява по този начин, като че ли е експлодирала, изясни пред медии началникът на полицията Стивън Фицпатрик.

В автомобила, в който се е возел Хасенбайн, са пътували още трима души – водачът на 17 година, и още двама младежи на 16 и 14 години. След удара водачът на другия автомобил – 34-годишния Амандийп Сингх, е избягал от мястото на случая. По-късно е бил хванат от полицията и било открито, че е карал под въздействието на алкохол.

Освен Хасенбайн е издъхнало и още едно от момчетата, с които е пътувал – Итън Фалковиц, също на 14 година, и негов другар от тенис академията, в която спортували дружно.

В резултат от злополуката е била ударена и трета кола, в която били 49-година жена и 16-годишен младеж. Те са били признати в болница в тежко положение, осведоми " Ню Йорк пост ".

Срещу Сингх се чака да бъдат повдигнати няколко обвинявания, в това число и бягство от мястото на произшествието.

Horrible news from Long Island: one of the boys killed was Drew Hassenbein, a highly-ranked young player who was chosen to perform the coin toss between Djokovic and Medvedev before the 2021 US Open men’s final.
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР