Дрю Баримор, видиш ли, не била правила секс от шест

...
Дрю Баримор, видиш ли, не била правила секс от шест
Коментари Харесай

Да сложим секса на мястото му, или какво каза Дрю Баримор

Дрю Баримор, видиш ли, не била правила секс от шест години. Години, да, не месеци. Хайде в този момент, не Е-кайте, дано чуем какво има да каже дамата.Да стартираме изначало. То първо Андрю Гарфийлд, по-известен като оня от „ Спайдърмен “, се жалвал по какъв начин преди няколко години, с цел да влезе в ролята на йезуитски духовник за филм, се въздържал от секс 6 месеца. И Дрю се впуснала в мнения и взела, че изтропала по какъв начин това не било огромна работа и тя самата можела с години. И като завалели едни мнения. Ма то прахуляк трябвало да се бърше понякога, ма то паяжини щели да плъзнат по ония места, ма то не било, дет се вика, хуманно. Чак ѝ подхвърлили в лицето, че ненавижда секса. И Дрю седнала и дала отговор уместно на света с мъдрото си, необезпокоявано от скотски щения 47-годишно перо. И ей по този начин, апропо, съумяла и да му натрие носа. Как ли? Нека забележим:

1. След две деца и разлъка с татко им тя не е имала връзка с различен мъж и просто е пренасочила любовта към себе си и към двете си дъщери. Браво на Дрю! Практична жена. И без това няма мощ с изключение на безусловната майчина обич, която да те накара да ставаш по седемнайсет пъти на нощ за вода, за „ пишка ми се “, поради боязън от тъмното или от намъкнало се под леглото свирепо и явно доста гъвкаво страшилище, за „ не знам къде ми е жълтата шнолка “, и несъмнено, за обичаното ми: „ Ама, мамо, ти да не би да СПИШ? “. Така че най-добре да си я пестим любовта, вместо да я раздаваме наляво и надясно, пък било то и на възможен холивудски сътрудник. Освен в случай че не приказваме за Райън Гослинг, де. Тогава не е належащо да сме толкоз стиснати.

2. Връзките от дълго време не били приоритет за нея, въпреки че осъзнава, че някои хора имат потребността незабавно да се впуснат в нова след разлъка. Аз имам другар, който беше взел малко драговолно тая потребност от нови връзки след разлъка. Ма до такава степен, че един ден ми се жалваше, че му омръзнало да гледа голи дами, желал ги към този момент облечени. Има-няма две седмици след този ни проницателен диалог беше отскочил до магазина да си купи самун и се беше върнал с жена. Не знам по какъв начин я беше приключил тая работа на процедура, само че взех решение да не задълбочавам. Едно е несъмнено – когато Дрю отскача до магазина за самун, тя се връща с самун. Отново точка за нея.

3. На близо 48 години тя имала друго виждане за интимността от това, което е имала, до момента в който е растяла. Някак несъзнателно пред очите ми изскочи оная сцена с Джим от „ Американски къс “, лепилото и видеокасетката. Да, същият оня „ Американски къс “, на който поколението Z постави лейбъл „ сексистки “, явно тъй като в него нямаше нищо за газели, антилопи, напръскване на екрани, панели и впрочем високотехнологични събития. Та тук още веднъж ще би трябвало да се съгласим с Дрю. Като че ли е по-добре да поскърцваш на места, в сравнение с да се обливаш непрекъснато в личните си хормони и да се разхождаш по покривите с ръка, залепена за половите ти органи. Или, не дай си боже, да се съвокупляваш с къс. Че то единствено брашното се качи с близо 12 % от януари. 4. Имало е миг в живота ѝ, в който 6 месеца суша фактически щели да ѝ се сторят рискови, само че в този момент гледа на нещата въпреки това. Напълно те разбираме, Дрю. Идва миг в живота на човек, когато усещането за време се трансформира радикално. И не, не приказвам за висенето на опашка пред офисите на „ Спийди “. Този време-пространствен феномен мъчно предстои на коментар. Просто никой не очакваше, че единствено за някакви си мижави 2 месеца скромна група от експерти, въоръжени с чук, ще съумеят да трансфорат жълтите ни павета в малко по-екстремен прочит на созополските дюни.

5. Тя отглеждала две дъщери в свят, в който облиците и посланията, свързани с фамилиарност, опонират на това, в което има вяра. Всички минаваме през това, Дрю. Ние можем и да повтаряме непрекъснато на децата си по какъв начин е най-важно да сме положителни, благи, себе си и впрочем, само че след това ще мине Шарл Перо и с един размах ще им павира пътя към естетичните клиники с репликата: „ Погледнал девойката и в момент се влюбил в хубостта ѝ “. Ако някак се оправим с това, идва ред на напълно небрежната некрофилия в Снежанка. А след нея и на това да пуснем на детето си клипа на “Let love be your energy ” на Роби Уилямс, напълно забравяйки, че героят на Роби тича в края му единствено по чаркове за един бърз секс измежду природата, пък бил той и анимиран. Или това май съм единствено аз... Така или другояче Дрю тук има да ни догонва. Може и да ѝ се наложи да разиска някоя и друга сцена в „ Еуфория “ или следващия „ ует ес пуси “ текст на Карди Би, само че в никакъв случай няма да има удоволствието да наблюдава приключенията на лирическата героиня на Гери-Никол от каймака на българското културно завещание „ Биткойн “, а точно: „ Най-добрата, на олигарсите фантазията, горят телата… “

6. Най-накрая е намерила това, което е търсила цялостен живот, да бъде една спокойна жена, а не бомбастична купонджийка. Рано или късно всеки стига момента, в който отхвърля среща в девет на Попа, с цел да си остане у дома по негримирано лице и приблизително лекьосан спортен екип в компанията на някой с фамилия Ланистър и нещо високовъглехидратно в кутия. Както и рано или късно всеки се излъгва да отиде на среща в девет на Попа за по „ едно пиво “ и да се прибере в 4 сутринта, тъй като „ през днешния ден имаме баба “; след което си напомня за какво към този момент заобикаля да го прави. Още по-малко пък бомбастично.В умозаключение Дрю ни поучава да намерим това, което ни кара да се усещаме добре, и да се стремим към него. Всички, споделя тя, заслужаваме да получаваме обич и всички би трябвало да я даваме. Но сексът и любовта са две разнообразни неща и сексът е просто израз на обич.Абсолютно сме съгласни с теб, Дрю! Намерете каквото ви кара да се чувствате добре, и се придържайте към него. Ако ще и това да значи 6 години да не вършиме секс. Дори и с къс.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР