Дрю Баримор признава, че би искала майка ѝ да си

...
Дрю Баримор признава, че би искала майка ѝ да си
Коментари Харесай

Искам мама мъртва: Дрю Баримор

Дрю Баримор признава, че би желала майка ѝ да си е " отишла ", до момента в който споделя в детайли за бурното си детство и битката си да " порасне ", до момента в който майка ѝ към момента е " на тази планета ".

48-годишната актриса е разказвала намерено в предишното по какъв начин майка ѝ Джейд я е " експлоатирала " и я е водила на холивудски празненства и в нощни клубове, когато е била дребна, като един път разкри, че е пила първото си пиво, когато е била единствено на 9 години, и че е употребявала кокаин, когато е била на 12.

Сега, по време на диалог със списание " Ню Йорк ", звездата от " Ангелите на Чарли " съобщи, че " няма самообладание " майка ѝ " да си отиде ", като призна, че завижда на приятелите си, които са изгубили родителите си.

 

Всичките им майки си отидоха, а моята не. Аз нямам този разкош. Но не мога да очаквам ", споделя тя пред изданието - макар че по-късно се пробва да обясни цитатите си във видеоклип, оповестен в Инстаграм, в който упорства, че е имала поради, че " не може да чака " времето, когато ще може да " разбере една доста сложна, мъчителна връзка ".

 



 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР