Дрю Баримор никога няма да си направи козметична операция на

...
Дрю Баримор никога няма да си направи козметична операция на
Коментари Харесай

Дрю Баримор за пластичната хирургия: “Не искам да се боря с природата”

Дрю Баримор в никакъв случай няма да си направи козметична интервенция на лицето, тъй като не желае да се " бори с природата ". 47-годишната актриса работи в Холивуд от десетилетия, само че е устояла на желанието да легне под ножа поради желанието си да остарее естествено. По време на полемика за остаряването с 63-годишната актриса от " Хелоуин Ендс " Джейми Лий Къртис в " Шоуто на Дрю Баримор " звездата от " Писък " съобщи: " Никога не съм си правила нищо на лицето. ”

Баримор споделя, че възнамерява да остарее обикновено и да остави естествената си хубост да изпъкне в по-късните си години. " Не желая да се боря с природата. Отглеждам две дъщери, а ние бяхме възпитани в промишленост, в която се желаеше да се пие от извора на младостта, и аз просто в никакъв случай не съм се съгласявала с това. ”
   View this post on Instagram

 

Актрисата изрази мнението си за това по какъв начин дамите би трябвало да одобряват въздействието на времето върху външния си тип.

“Мисля, че мъжете просто би трябвало да кажат на дамите, че остаряването е безвредно и ужасно ” - съобщи тя. Баримор, която има дъщери Франки, на осем години, и Олив, на девет години, с някогашния си брачен партньор Уил Копелман, в никакъв случай не е избягвала да показва мнението си за пластичната хирургия.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР