Другото име на настоящето правителство е „контрабанда“. Това каза в

...
Другото име на настоящето правителство е „контрабанда“. Това каза в
Коментари Харесай

Румен Петков: Другото име на това правителство е „контрабанда“

Другото име на сегашното държавно управление е „ контрабанда “. Това сподели в изявление за „ Фокус “ Румен Петков, член на Изпълнителното бюро на АБВ, за несполучливия избор на съмнение против ръководещите. Според него изцяло предстоящо вотът е претърпял провал на днешното гласоподаване.

Петков обясни, че вотът е бил потребен от тази гледа точка, че е посочил кой и с каква мотивация стои зад ГЕРБ. Според него поддръжката на ПГ на „ Воля “ за кабинета на Борисов е дала отговор на няколко въпроса - за какво и по какъв начин е направена системата за надзор в митниците, за какво имаме три типа хранилища в България и за какво службите не проверяват изнесените данни за търговията с медикаменти.

„ Аз мисля, че Българска социалистическа партия беше неподготвена. Не го споделям, с цел да ги упреквам, това си е техен проблем, само че първо - да свикаш конгрес и да решиш да искаш избор на съмнение е доста неприятна организационна и политическа просвета. Второ, да отидеш в такава степен неопитен значи, че или някой те е натиснал в последния миг – т.е. да подлежиш на непознато въздействие, или просто си неопитен и не можеш да ръководиш процеси и да формираш политики “, сподели Румен Петков.

Той добави, че вотът е можел да бъде политически извоюван от опозицията, в случай че Българска социалистическа партия е имала действителни причини.

„ С оглед вътрешнопартийното напрежение вотът е бил належащ, само че партията би трябвало да си направи изводите от претърпения крах “, предложи Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР