ДРУГ възможен шпионски балон е забелязан край бреговете на Аляска

...
ДРУГ възможен шпионски балон е забелязан край бреговете на Аляска
Коментари Харесай

Още един „шпионски балон“, забелязан край бреговете на Аляска при второ наблюдение за една седмица, предизвика страх от чуждестранно наблюдение

ДРУГ вероятен шпионски балон е видян край крайбрежията на Аляска – единствено седмица откакто изтребители бяха изпратени да прехванат тайнствен надуваем във въздушното пространство на Съединени американски щати.

Рибарите направиха откритието в петък и се споделя, че ще донесат обекта в пристанището, с цел да бъде инспектиран от сътрудници на ФБР през уикенда.

Рибарите изпратиха фотоси на локалните правоприлагащи органи, които ги помоли да донесат продуктите назад на сушата, заяви CNN за първи път в петък.

Очаква се сътрудниците на ФБР да отнесат предметите – които съгласно източници наподобяват сходни на китайски шпионски балони, открити предходната година – в лаборатория на ФБР в Куонтико, Вирджиния за по-внимателен разбор.

Рибарите споделиха, че не са сигурни дали предметите са шпионски балон, само че ФБР счита, че изпратените от тях фотоси на незнайното изобретение изискват в допълнение следствие, съгласно източници на CNN.

Американските сили са в нараснала подготвеност за любопитни погледи от небето....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР