Дрога с кодовото име Амнезия залива пазара. За това предупреждават

...
Дрога с кодовото име Амнезия залива пазара. За това предупреждават
Коментари Харесай

Нова опасна дрога залива пазара

Дрога с кодовото име „ Амнезия ” залива пазара. За това предизвестяват от Министерство на вътрешните работи и изясняват, че тревата е обработена с химически субстанции, още до момента в който пораства. Опиянението от опиата е в пъти по-голямо, споделят експерти, представени от Нова телевизия.

Най-опасна е по този начин наречената „ билка ”, която е евтина, само че никой не знае какво има в нея. Наскоро 14-годишно дете бе признато в болница в прединфарктно положение след предозиране с опиата.

При " Амнезията " има мощно интензивно вещество – тетрахидроканабинол. Има сортове, които порастват ужасно бързо – от 35 до 55 дни. Криминалисти споделят, че всеки, който пуши трева, е податлив да я продава. А най-уязвими са децата. Те даже стават дилъри, с цел да опитат от скъпата трева.

Амфетамините са едни от най-евтините опиати. Това е новата синтетика, позната като дизайнерска дрога. Най-масовият амфетамин, който полицията засича, е кристалът. Една доза се предлага от 10 до 30 лв..

Най-евтиният от опиатите е така наречен „ друсан чай ”. Струва сред 2 и 10 лв.. Любим е за подрастващите. Има случаи на малолетни, признати в болница в прединфарктно положение след използването на въпросния опиат.

Познатият от 70-те години опиат GHB, прочут още като денс опиат, мощно набира скорост на пазара. На улицата го назовават „ Джони ”. Едно мусче от него стига на двама – трима души да се дрогират в бар. Това е 100% синтетика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР