Дрейк бе забелязан в болница в Чикаго. Рапърът не е

...
Дрейк бе забелязан в болница в Чикаго. Рапърът не е
Коментари Харесай

Дрейк изненада болно момиченце

Дрейк бе видян в болница в Чикаго. Рапърът не е закъсал със здравето, а е отсрочил уговорките към своето турне, с цел да посети болно момиченце, което е негов почитател. Това заяви "Daily Mail " и разгласява фрагменти от изненадата.

"Боже мой! Много се веселя да те видя ". Това е реакцията на 11-годишната София Санчес при влизането на Дрейк в стаята й. "Питаше ме дали ще дойда, ето ме ", й споделя артистът.

Посещението на изпълнителя има своята предистория. То е обвързвано с известното "Kiki Challenge ". То е сполучливо, в случай че човек слезе от кола в придвижване, танцува на парчето на Дрейк "In my feelings " и се качи назад на автомобила. Гледайки видеа на хора, които извършват предизвикването, момиченцето моли родителите си да направи сходно в болничното заведение. Вместо от кола, то слиза от инвалидната количка, пее и танцува без значение от системите на едната си ръка. Придружават го лекарите и момченце, което се лекува на същия етаж. Клипът, който е гледан над 124 хиляди пъти, стига до рапъра и той взема решение да изненада дребната София.

Жестът на Дрейк идва няколко часа преди рождения ден на момиченцето, на което скоро ще бъде присадено ново сърце. "Аз и моята обич София си приказва за Бийбър, бухалчета и баскетбол ", написа артистът в Instagram, където разгласява две фотоси от срещата си с детето. Много хора побързаха да го поздравят за постъпката.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР