Дрехите в гардероба говорят много за вкуса на човека и

...
Дрехите в гардероба говорят много за вкуса на човека и
Коментари Харесай

Подобно облекло в гардероба показва, че започвате да приличате на лелка

Дрехите в дрешника приказват доста за усета на индивида и стила му на обличане. Обикновено ги сортираме съгласно възрастта, на която и подхождат вкусовите ни желания. Дрехите обаче могат както да ни подмладят, по този начин и да ни състарят. Не е изключено да извършите неточност и да си вземете дреха, която да ви даде няколко години от горната страна и даже да не разберете. За да не се случи това, сме ви приготвили няколко неща, които подсказват, че стартирате да се превръщате в лелка.

Блуза с пай ръкав с пъстър принт – тези блузи са демоде. Със сигурност ще имате потребност от блузи с пай ръкав за топлото време, само че изберете изчистени, с надписи или други, само че не и такива с цветни принтове. Те ви дават няколко годинки от горната страна, а и не стоят по никакъв начин стилно.

Втален блейзър – това е чудесна връхна дреха, която стои доста елегантно и е подобаваща за деловите дами. Много е значимо обаче какъв модел сте предпочели. Ако става въпрос за вталена кройка с блестящи нотки, които съчетавате с блуза с дантела да вземем за пример и куп аксесоари, тази визия ще ви състари най-малко с 10 години. Застанете пред огледалото и разчупете този жанр към по-младежки, с цел да си подхожда с възрастта ви.

Кожено палто от естествена кожа с дълги размери – няма нищо да сте фенове на естествената кожа, тъй като това са качествени облекла. Ако обаче не желаете да заприличате на лелка, по-добре не си взимайте дълго кожено палто, а кожено яке или палто от различен материал. Модата на дългите кожени палта отмина от дълго време. Това единствено приказва за неинформираността ви. Тази дреха в комбинацията с аксесоари и кожени ботуши беше на мода преди и отново се носеше от по-зрелите дами. Сега не ви би трябвало нищо такова, изключително в случай че към момента не сте достигнали зрялата възраст. Помислете за нещо по-младежко, което отново да съчетаете с подобаващи обувки и аксесоари.

Права пола с цепка – стилна дреха, която обаче може да ви направи да изглеждате като лелка, изключително в случай че сте избрали такава в кафяв или сив цвят. Ако толкоз ви харесват тези поли, изберете бяла, розова или различен цвят, който да бъде по-закачлив акцент във визията ви.

Рокля с качулка – това си е просто фешън закононарушение. Едно е да изберете рокля или дреха с по-голям размер или кройка, която да основава илюзията за подобен. Съвсем друго обаче е да изберете рокля с качулка, която не стои по никакъв начин добре и в действителност какъв е смисълът от тази дреха?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР