Дрехите трябва да ви правят да изглеждате страхотни – без

...
Дрехите трябва да ви правят да изглеждате страхотни – без
Коментари Харесай

Кога дрехите ни правят да изглеждаме по-дебели?

Дрехите би трябвало да ви вършат да изглеждате страхотни – без значение кой размер носите.

Но с избора на някои облекла може да добавите някой и различен кг, какъвто нямате в действителност. Кои са постоянно срещаните неточности в подбора на облеклата ни?

Носите мъжки облекла, правени за мъже

Мъжките облекла могат да бъдат впечатляващи, само че когато са ушити по отношение на женската фигура. Ако пробвате някоя от облеклата на половинката си, бързо ще разберете, че са скроени съгласно формата на тялото на мъжете. А мъжете нямат гърди, бедра и дупета (да, механически те си ги имат, само че несъмнено не са в същите форми).

Носите облекла с неприятно качество

Кой има потребност от раздърпана материя, немарливо приключени ръбове или висящи конци по шевовете. Със сигурност заслужавате повече. Но това не е проблем само на евтините облекла. Може да попаднете на неприятна направа във всеки ценови клас.

Носите впити облекла, които не ви стават

Повдига се на бюста, свива се в раменете, ръкавите се навиват нагоре – все знаци, че дрехата не ви става. Най-добрият метод да избегнете сходно нещо е да не купувате нищо, без да пробвате, или даже да посещавате шивач.

Неподходящи облекла с бюстие

Ако дизайнът на дрехата е с бюстие, значи някой е желал тя да акцентира бюста. За да не наподобява сходен топ или рокля като че ли ви е дребна, номерът е да изберете такава дреха, че бюстието да не се опъва при зърната, да не набира и повдига при обиколката. Изобщо, да не наподобява като че ли сте облекли нещо, което е престояло дълго в дрешника ви и към този момент не дава отговор на размера ви.

Обемни, не вид “чанта ”

Има огромна разлика сред оувърсайз и раздърпани облекла вид “пазарска чанта ”. Оувърсайз облеклата са предопределени да бъдат такива и нормално стоят ужасно със скини дънки, с които балансирате пропорциите. Размъкнатите облекла, въпреки това, значат, че просто производителят не се е справил с направата.

Изберете разтегливи материи

Ако си купувате впити облекла и имате избор сред стегнати и разтегливи материи, по-добре изберете разтегливите. Всеки път. Когато става дума за кройки, които усещате по тялото си, разтегливите материи ще ви дадат една концепция повече комфорт и лекост на носене.

Изберете естествени нишки

Поне в 90% от случаите изберете естествени нишки. 21-ви век е времето на ликрата и PVC-то. Истината е, че облеклата с плисета и гънки мъчно резервират формите си, в случай че най-малко 50% от тях не са синтетични нишки подформата на полиестер. Най-добре си остава, обаче, да изберете облекла, които в по-голямата си част се състоят от естествени нишки.

Обмислете принта

Ако обичате облекла с принт, то към този момент сте забелязали, че облеклата за обилни дами наподобяват доста по-добре с огромен принт. Не се тормозете, дизайнерите схващат това и надали ще се откри някой, който да постави дребни цветчета или полка по дреха в плюс сайз размер.

Пропорционален размер

Ако една дреха има спомагателни резултати като джобове, яки, маншети, къдрички и приложения, които не са в подобаващ размер за нея, това ще ви направи да изглеждате много по-едри. Когато си купувате сходна дреха,обърнете внимание какъв брой огромни по отношение на дрехата наподобяват допълнителнитеелементи.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР