Дрехите от есенния гардероб на Анджелина Джоли могат да се

...
Дрехите от есенния гардероб на Анджелина Джоли могат да се
Коментари Харесай

В есенния гардероб на Анджелина Джоли

Дрехите от есенния дрешник на Анджелина Джоли могат да се опишат като семпли и с отлично качество. Актрисата залага на черния цвят и неутрални тонове като бяло или бежово.

В всекидневието си тя заобикаля дрехи с лога и прекомерно наситени цветове, създавайки чудесни безконечни облекла, които разрешават безкрайни комбинации.

На аления килим избира елементарни рокли, без презрамки и дълбоки деколтета. Само леко секси допиране, каквото съставлява и страничното отваряне, разкриващо бедрото на този впечатляващ тоалет Versace, останал вечно в историята на аления килим на Оскарите още през 2012 година

 Снимка 318418

Ето какво може да откриете в есенния дрешник на красивата актриса.

Elisabetta Franchi

 Снимка 318415

Италианската марка предлага чудесни облекла, като това бяло манто, което Анджелина Джоли носи като рокля. Всичко, от което се нуждаете, са едни блестящи изискани обувки и алено червило за свършек на съвършения ви жанр.

Everlane

 Снимка 318416

Въпреки че Анджелина Джоли нормално употребява облекла от по-висок клас, тя има уязвимост към една по-достъпна марка. Актрисата постоянно носи Everlane, като се стартира с мокасините - едни от обичаните ѝ обувки, когато не е на токчета. Виждали сме я облечена и с якета, и тениски със същото име. По време на филантропично посещаване в Найроби (Кения) Анджелина Джоли избра дамски костюм в бежови тонове и бяла тениска на американската марка.

Loro Piana

 Снимка 318417

Това е италианска компания, профилирана в първокласния кашмир, която основава своите емблематични тишърти и блейзери от най-високо качество. Анджелина Джоли има няколко дрехи с почерка на Loro Piana, измежду които попада и това изтънчено палто с бежови тонове и съвършена кройка - богатство за дрешника.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР