Дрехи и обувки, принадлежащи на малко френско момче, починало мистериозно

...
Дрехи и обувки, принадлежащи на малко френско момче, починало мистериозно
Коментари Харесай

Émile Soleil: Мистерията с изчезналото френско малко дете се задълбочава, тъй като дрехите му бяха намерени на 500 фута от черепа

Дрехи и обувки, принадлежащи на малко френско момче, умряло мистериозно в Алпите, бяха открити на съвсем 500 фута от неговия леко строшен и засегнат череп, стана ясно довечера.

Жан-Люк Блашон, прокурорът на Екс-ан-Прованс, във вторник разкри смущаващи нови детайлности в тази ситуация с двегодишната Емил Солей. Той беше доказан мъртъв, откакто черепът и костите му бяха открити в събота в изолирана провинция покрай изолираната фамилна къща, откъдето изчезна през юли предходната година.

Г-н Блашон сподели на конференция, че жандармеристите „ също са разкрили Дрехите на Емил на 150 метра [492 фута] разстояние ". „ Тениската, панталоните и обувките “ „ не са били събрани на едно и също място, а разпръснати на няколко метра “, сподели прокурорът, който води наказателно следствие на гибелта на Емил.

Г-н Блашон сподели, че диви животни може да са разпръснали останките на Емил и може също да са виновни за " дребни фрактури " и " белези от ухапвания " по черепа му. Падането може да е пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР