Дребни градчета, приказни замъци, исторически градове, великолепни планини и пленителни

...
Дребни градчета, приказни замъци, исторически градове, великолепни планини и пленителни
Коментари Харесай

Няколко прекрасни кътчета в Германия, които си заслужава да се видят

Дребни градчета, приказни крепости, исторически градове, превъзходни планини и пленителни гори - Германия предлага чудесна композиция от всичко, което е належащо за една освежаваща почивка. Германия ще ви подари с превъзходна достоверна отмора, която в никакъв случай няма да забравите. Макар че страната се гордее с разнородни места и многочислени обекти на международното завещание на ЮНЕСКО, тук сме, с цел да ви помогнем да стесните листата си с места за разходка. Ето кои са местата, които би трябвало да посетите, до момента в който сте в Германия.

Шварцвалд

Тази буйна гора е пропита с обилна флора и е измежду най-посещаваните места в Германия. От панорамни гледки и екстравагантни спа центрове до ски и трекинг - очарователните черни гори ви оферират всичко, което ще направи почивката ви свежа и успокояваща.

Черната гора е с повърхност от 11 100 квадратни километра и се отличава с вечнозелени гори, превъзходни езера и водопади. Защо е по-добре да организираме своята екскурзия сами, а не с туроператор?

Замъкът Нойшванщайн

Искате ли да станете очевидци на замък като в Дисниленд? Замъкът Нойшванщайн е хубав замък, който е сврян в планините на Баварските Алпи. Този замайващ баснословен палат е основан от Лудвиг II Баварски през 1869 година Сложната му архитектура, заобиколена от заснежени планини и буйна зеленина, ще способства за изящната му хубост, което го прави наложително място в маршрута ви. Качете се на карета, теглена от коне, с цел да разгледате.

Кьонигсзее

Това езеро в Бавария ще ви обезпечи успокояваща въздишка на облекчение от градското всекидневие. Сгушено в подножието на Алпите, това девствено баварско езеро е приятност за очите и може да бъде изследвано единствено с електрически лодки. Синьо-зеленикавата вода на това езеро ще ви очарова, а възвишенията ще ви привлекат образно и в същото време ще съживят душата ви. Можете също по този начин да се повозите на кабинков въжен превоз и да се насладите на спиращи дъха гледки от върха.

Рейнско дефиле, Горната част на долината на Среден Рейн

Разпростираща се тук-там като Франция, Германия и Швейцария, Горната междинна котловина на Рейн ви демонстрира най-хубавите живописни гледки и красиви места, които ще ви накарат да се влюбите в тях. Изпълнено с впечатляващи крепости, живописни исторически градове и лозя, това място е обект на международното завещание на ЮНЕСКО, а красивият пейзаж в профил на река Рейн е прелъстителен за очите и съблазнителен за душата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР