Дразните ли се от хора, които не показват чувствата си?

...
Дразните ли се от хора, които не показват чувствата си?
Коментари Харесай

Топ 3 зодии, които не показват чувствата си

Дразните ли се от хора, които не демонстрират възприятията си? Някои зодии са специалисти в това.

Вашите прочувствени прояви не ги впечатляват, тези хора не обичат любвеобилните пояснения и патетичните жестове? Но вие харесвате тези хора, намирате ги за мистериозни, загадъчни и привлекателни.

Според астрологията до каква степен човек показва възприятията си зависи от зодията му. Да забележим кой обича да се „ крие “ и за какво го прави:

Стрелец

Стрелците обичат да се усмихват. Обикновено това е първата им реакция на всичко, което се случва към тях. Това евентуално е тип отбрана, която е предопределена да скрие, а не да прояви вашите страсти.

Огненият знак по никакъв начин не обича любовните пояснения, тъй като му звучат някак изкуствено. Избягва да демонстрира страсти и усеща, тъй като не желае да наподобява, че прекалява и да попада в светлината на прожекторите.

Стрелецът постоянно е доверчив, елементарен за усещане, само че и елементарен за раздразнение. Затова той се пробва, най-малко външно, да остане апатичен към историите и дейностите на хората.

Понякога даже го считат за лекомислен, безсърдечен и нехаен, само че в реалност всичко е напълно друго, вътре в него има доста страсти.

Прочети още: Жените от тези зодии мъчно могат да бъдат забравени

Скорпион

Ледено лице, което не демонстрира никакви страсти, е напълно Скорпион. Те са доста прочувствени и елементарно се разстройват. Те знаят, че това е слабото им място и се пробват да прикрият оптимално буйния си манталитет.

Водният знак обича да бъде мистериозен и да провокира интереса на другите. Той ще отговори единствено на това, което питате, малко и ясно – нито дума повече.

Скорпионът избира да прави неприятно усещане на хората, в сравнение с да демонстрира същинските си усеща, тъй че не се изненадвайте, в случай че реши да накаже този, който обича, и да прояви добрина към врага.

Виж още: Най-силните и самостоятелни дами са от тези пет зодии

Лъв

Лъвовете могат да се влюбят бързо и да работят с най-хубави планове, само че държат прекомерно крепко на престижа си и не обичат, когато тайната стане обществена. Дори да „ горят “ от сантиментални усеща, хората от тази зодия ще го покажат на малко хора.

Ако Лъв поддържа връзка с вас и ви утвърждава, знайте, че същинското му мнение за вас е доста по-високо. И в случай че той прояви интерес и направи похвали, можете да започнете подготовката за сватбата.

Въпреки резервираността му пред вас, бъдете спокойни, зад тила си той към този момент е разказал на всички за една невероятна жена, прелестна и вярна другарка, с която Лъвът желае да се похвали.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР