Драстично намалени обороти, отлив от клиенти и повредени ел.уреди, заради

...
Драстично намалени обороти, отлив от клиенти и повредени ел.уреди, заради
Коментари Харесай

Варненци за ремонта на Васил Друмев: Едно и също трасе се разкопава, подготвя се за асфалтиране и пак се разкопава

Драстично понижени обороти, отлив от клиенти и развалени ел.уреди, поради честото прекъсване на водата, са част от последствията за варненци, които работят в региона на ул. " Васил Друмев “, поради ремонта на улицата почнал на 20 април т.г. Вече шести месец живеещи и работещи в региона недоумяват за какво едно и също трасе от улицата се разкопава, поставят се тръби, по-късно се приготвя за асфалтиране, само че се разкопава още веднъж, с цел да се положат други тръби. Хората се питат дали това не са недомислици в ремонтните действия и се надяват, че изпълнителите на плана и строителите знаят какво правят.

Сериозен проблем за живеещи и работещи в региона е и честото прекъсване на водата от началото на лятото заради ремонтните действия, за което хората не са уведомявани авансово от ВиК-Варна. Съобщение излиза на формалната интернет страница на ВиК откакто прекъсването на водата към този момент е реалност или в случай че е имало известие, че водата ще бъде спряна, то това не се е случвало в реалност. Това е причина машини, ютии и други в публичните перални в региона да блокират, да се пълнят с пясък, след стартиране на водата и да се постанова притежателите да им вършат поправки,  разясняват за Радио Варна работещи в публични перални и фризьорски салони. Хората споделят, че никой не се интересува от следствията, които търпят поради ремонта - нито от общината, нито от водното сдружение.

След няколко месечно връщане на клиенти и смяна на часове, поради известия на ВиК, че водата ще бъде спряна, а по-късно се оказва, че прекъсване въобще няма, собственичка на салон за хубост написа писмо до ВиК с искане известията за планувано прекъсване да се разгласяват правилно. Получава отговор, че всички известия от оператора в уеб страницата на сдружението са правилни и съгласно ВиК проблем няма. Пишат й още и че ремонтът е завършил, само че към днешна дата има ново разкопаване в сектор, който беше пуснат за придвижване още през лятото, оповестява БНР.

Без предупреждения се трансформира придвижването по улиците в региона, поради строителните действия. В момента още веднъж затворена за придвижване е улица " Васил Друмев “ в правата от ул. " Константин Фотинов “ до бул. " 8-ми Приморски полк “. Съответно затворено за придвижване още веднъж е кръстовището на " Васил Друмев “ с улица " Чаталджа “, като е оставена опция за прекосяване на една кола, с цел да могат живеещите в региона да излизат и се връщат в домовете си. Там се образува трафик, а целият регион е извънредно запрашен през целия ден - заради строителните действия и непрекъснатото прекосяване на коли върху разкопаните улици. Същевременно няма сложени съответни нови пътни знаци, които да указват ремонтните действия и кои са проходимите улици, стоят и старите, сложени още при започване на ремонта преди шест месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР