Дръпнатите очи на китайците, японците, монголците и другите азиатски раси

...
Дръпнатите очи на китайците, японците, монголците и другите азиатски раси
Коментари Харесай

Нашите Уши Разкриват Дали Сме Се Прераждали. Ето На Какво Да Обърнете Внимание, За Да Разберете Какви Сте Били Преди

Дръпнатите очи на китайците, японците, монголците и другите азиатски раси пък приказват за дребен брой прераждания в минало. Онези, които имат дребни и нежни ръце, могат да схванат за собствен минал живот, че са умряли рано.

Тези, които имат огромни, груби ръце, са живели към този момент няколко пъти на Земята и са усвоили огромна част от житейските си уроци. Никак не е инцидентно, че господ Шива е останал на антични рисунки с шест дребни и къси ръце. Това ще рече, че той е бил умен човек, че се е прераждал повече от останалите си връстници и е знаел цялата истина за живота. Тези, които могат да разчитат ориста по пръстите на ръцете, също са се прераждали към този момент няколко пъти.

Други способи да разберете повече за съществуването си преди настоящия си живот са сънищата и детските мемоари. Вашите ползи и изключително тези от детството ви са същински отпечатъци на вашите минали превъплъщения, написа " Ретро ". Повтарящи се сънища, кошмари или странни видения, които имате, само че които не са се случили действително в този живот, постоянно също могат да бъдат обвързани с прекарвания от минали животи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР