Драмите около делото за родителски права над сина на Емануела

...
Драмите около делото за родителски права над сина на Емануела
Коментари Харесай

Взеха ли детето на Емануела?

Драмите към делото за наставнически права над сина на Емануела не престават. Певицата разкри, че дребният Мити е при нея и никой не го е взимал, както гърмят клюкарските уеб сайтове.

Борбата, която тя води с бащата на детето си, милионерския правоприемник Димитър Динев, към този момент няколко години, не може да бъде завършена. Певицата и предприемачът се съдят за родителските права на 6-годишният Митко.

"Мити си е при мен! Нито са ми го взимали, нито уповавам се, ще ми го вземат в бъдеще. Вярвам, че съдът ще бъде справедлив. Колкото и да страдаме от безвластие. Нека да забележим какво ще стане на втора инстанция ", споделя Емануела пред в. "България Днес ".

На въпроса дали най-големият наследник на Динко Динев - Димитър към момента желае да й отнеме родителските права Емануела дава отговор: „ Да, желае. То детето към този момент е отгледано, той в най-трудните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да ги желаят децата, когато са пораснали, мислят си, че по този начин ще санкционират майката. При едни естествени връзки би трябвало да каже: „ Дай да се разберем какъв брой време детето ще е при теб и какъв брой при мен. Аз не желая да отнемам детето от татко “.

Тя признава, че в известната бизнес фамилия думата майка и жена нямат особена стойност. „ Там са на конвейр и няма никакво почитание към дамата “, добавя още Емануела.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР