Драматичният сериал „30 сребърника“, испанска продукция на HBO Европа, ще

...
Драматичният сериал „30 сребърника“, испанска продукция на HBO Европа, ще
Коментари Харесай

30 сребърника със световна премиера във Венеция - slava.bg

Драматичният сериал „ 30 сребърника “, испанска продукция на HBO Европа, ще получи своята международна премиера като специфична прожекция на 77-ия Международен кинофестивал във Венеция (2-12 септември). Поредицата ще бъде налична за гледане от необятна публика през есента в Европа, в това число в България, а също по този начин ще дебютира и по HBO в Латинска Америка.

В „ 30 сребърника “, режисьорът Алекс де ла Иглесия, ни придвижва в свят, в който нищо не е такова, каквото наподобява, и не може да се има религия на никого. Отец Вегара (Едуард Фернандес) е екзорсист, боксьор и някогашен обвиняем, който е заточен от църквата да бъде духовник в далечен град в Испания.

Вегара желае да не помни и да бъде пропуснат, само че враговете му скоро ще го намерят. Странни неща стартират да се случват в градчето и да изкривяват действителността, като извор на всичко е прокълната монета, която е в основата на световна интрига.

Една непривична комбина от кмета на градчето Пако (Мигел Анхел Силвестър) и локалния ветеринар Елена (Меган Монтанер) стартира да търси извора на странните събития. „ 30 сребърника “ е режисиран от Алекс де ла Иглесия, който е и сценарист на сериала, дружно с Хорхе Гиерикаечеверия. Изпълнителни продуценти за HBO Европа са Стив Матюс, Мигел Салват и Антъни Корен. Копродуценти на сериала са и студио Pokeepsie Films и HBO Латинска Америка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР