Драматичните събития в и около Народния театър Иван Вазов“ видимо

...
Драматичните събития в и около Народния театър Иван Вазов“ видимо
Коментари Харесай

Камен Донев иска публичен бой с шефа на Народния театър

Драматичните събития в и към Народния спектакъл „ Иван Вазов “ очевидно скоро няма да имат решение. Ден откакто стана ясно, че артистът от трупата Валери Йорданов е  завел дело против шефа на театъра Васил Василев за претърпени неимуществени вреди – влошено здраве, и търси обезщетение от 10 000 лева, а Василев внесе просба против Камен Донев за засегнатост и упорства да получи 2500 лева, Донев прикани шефа на обществен пердах, в случай че е мъж.

Във фейсбук профила си именития артист разгласи следното:  „ АКО СИ МЪЖ … За голямо страдание цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с наслада бих провокирал този човек на двубой с рапири или шпаги. Но въпреки всичко има една опция той да отбрани достойнството си, в случай че тя е накърнена…. И това може да се реализира на БОКСОВИЯ РИНГ – по разпоредбите на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва директно по малкия екран. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна идея. Абсолютно сериозен съм. Чакам отговор. P.S. Ако господин Васил Василев има потребност от пари, мога да му дам 2500 лева незабавно, без да ми ги връща.  Камен Донев – възможен предстоящ шеф на Народен Театър „ Иван Вазов “ или Министър на културата. “

Директорът Василев се почувствал афектиран от изявление на Донев, който в изявление пред бТВ го нарекъл „ шушумига “, „ човечец “ и оповестил на висок глас, че „ не е непокътнат човек “. Василев упорства артистът да бъде приет за отговорен за засегнатост и да му заплати 2500 лева за породени неимуществени вреди, напомня OFFNews.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР