Драматични въздушни кадри показват овъглените останки от самолета, който избухна

...
Драматични въздушни кадри показват овъглените останки от самолета, който избухна
Коментари Харесай

Японски самолет: Невероятни кадри показват изгорели останки от самолет на пистата след огнена топка

Драматични въздушни фрагменти демонстрират овъглените остатъци от самолета, който избухна в огнена топка след гибелен конфликт на летището през вчерашния ден.

Клипът демонстрира постепенно прехвръкване над горната част на самолета на Japan Airlines, който имаше 379 пасажери и екипаж на борда, когато избухна в пламъци на летище Ханеда в Токио във вторник. Беше се сблъскал с по-малък аероплан на бреговата защита на пистата.

Въпреки че всички на борда на самолета съумяха да избягат, петима от шестимата души на борда на по-малкия аероплан починаха. Пилотът на самолета на бреговата защита, който се взриви, съумя да се отърве с пострадвания, само че трагично екипажът му беше погубен. Служителите по сигурността на превоза в този момент се концентрират върху връзката сред чиновниците за надзор на въздушното придвижване и двата самолета, с цел да дефинират какво е довело до конфликта.

Kyodo News сподели, че самолетът на бреговата защита, който е основан в Ханеда, е трябвало да се качи до Ниигата, с цел да достави артикули за помо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР