Драматични кадри показват момента, в който въоръжената британска полиция най-после

...
Драматични кадри показват момента, в който въоръжената британска полиция най-после
Коментари Харесай

Зрелищен арест! Закопчаха един от най-опасните бандити на Острова, той оказа съпротива и стана страшно

Драматични фрагменти демонстрират момента, в който въоръжената английска полиция най-сетне съумява да задържи палач, който е дезертьор от закона към този момент повече от година след смело бягство. Преди това Шон Уолмсли бе изпратен в пандиза с доживотна присъда за ликвидиране.

Екип от въоръжени полицейски чиновници го върнаха зад решетките откакто го заловиха сполучливо на улица в Лийдс, оповестява " Дейли Мейл ". Успешната акция е станала във вторник, само че едвам в този момент сега са разкрити елементи и фрагменти от нея.

Кадрите от сцената демонстрират фрапантно променения външен тип на Уолмсли с много дълга коса, мустаци и брада, очевидно с цел да избегне разпознаването и залавянето му.



Видеото от ареста демонстрира ауди, в което се счита, че Уолмсли е пътувал, заварден от две немаркирани полицейски коли. Въоръжени служители на реда повалят нарушителя на пода и на фрагментите се вижда, че по отношение на него или един от неговите приятели е бил употребен тийзър, както и физическа мощ, заради съпротивата, която са оказали.

Шон Уолмсли се трансформира в един от най-търсените мъже в Англия, откакто през февруари предходната година гангстери, въоръжени с револвер и нож, принуждават служителите на реда да го пуснат на независимост пред университетската болница в Ливърпул.

По-късно Уолмсли става част и от листата на Европол за най-опасни и търсени нарушители, тъй като е имало опасения, че може да е избягал отвън страната си в чужбина.



Уолсли, който сега е с дълга коса, брада и мустаци, преди този момент имаше обръсната глава и лице.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР