Драматичната история на земята, на която се снима риалитито Фермата“,

...
Драматичната история на земята, на която се снима риалитито Фермата“,
Коментари Харесай

Какво Разплака Секссимвола На „фермата“?

Драматичната история на земята, на която се снима риалитито „ Фермата “, не остави безучастен нито един от участниците в новия сезон на шоуто. Легендата за дядо Петко, който дружно със синовете си стопанисвал фермата си, преди те да го оставят самичък и да заминат за чужбина и огромния град, се отрази най-емоционално на емигранта Симеон.

Младото момче от Козлодуй реши да показа персоналната си орис със съфермерките си Милена и Христина по много автентичен метод – като приказка. Секссимволът на стопанството описа по какъв начин преди време четири фамилии живеели дружно в обща къща и всичко вървяло добре досега, в който три от семействата взели решението да изоставен общия дом. В него останало да живее единствено най-възрастното семейство, тъкмо както в историята на дядо Петко.

Симеон съпостави ориста на стопанина с тази на личната си баба, която след гибелта на дядо му живее сама в голяма къща, тъй като децата й са избягали в чужбина. Мечтата на обичаната баба на Симеон, реди да си отиде от този свят, е още веднъж да види всичките си наследници дружно, а желанието на внука й е да я реализира, написа Блиц. Емигрантът във Франция се обърна посредством персоналната си камера и към роднините си. Той ги помоли най-малко един път да се съберат на някой празник в родния им дом.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР