Драматичен късен гол на в последната минута донесе равенството 1:1

...
Драматичен късен гол на в последната минута донесе равенството 1:1
Коментари Харесай

Гол в последната минута раздели точките между Щутгарт и Унион

Драматичен късен гол на в последната минута донесе равенството 1:1 на неговия като посетител на. Домакините започнаха дуела едва, само че след 20-ата минута съумяха да осъществят прочут надзор над дуела. В 28-ата минута Нико Глисеман стреля доста рисково, само че топката бе избавена от стража. В тези минути в предни позиции се отличи, който съумя да вкара попадение, което обаче след това бе анулирано заради засада. Все отново те съумяха да открият резултата точно посредством Ауоний, който в 41-ата минута означи дузпа отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на.

Те можеха да отбележат второ попадение в средата на втората част, само че Глиземан не съумя да се възползва от положително центриране на Шералдо Бекер. В минутите до края на дуела обаче футболистите на Пелегрино Матарацо постановиха своето предимство, което обаче бе осъществено едвам в последната минута на дуела посредством Саша Калайджич. Това бе попадение във втори следващ мач за австрийския нападател.

Това бе значима точка в битката за оцеляване на Щутгарт, които със своите 23 точки заемат 16-ото място в класирането. Унион (Берлин) е на 7-ото място с 38.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР