„Драматичен е сблъсъкът премиер-президент и е външен, защото това не

...
„Драматичен е сблъсъкът премиер-президент и е външен, защото това не
Коментари Харесай

Овчаров: Сблъсъкът премиер-президент е външен, призивите за диалог - театър

„ Драматичен е конфликтът премиер-президент и е външен, тъй като това не им пречи да си назначават нов шеф на службата за защита, в този момент ще си назначат нов заместник-началник на защитата, което не се случва без връзка сред институциите. “ Това разяснява пред бТВ Румен Овчаров, някогашен министър на енергетиката, Българска социалистическа партия.

Според него апелите за разговор сред двамата първи мъже у нас е спектакъл.

Те си приказват, работят си, сподели Овчаров.

По думите му Бойко Борисов е за експертен кабинет, само че не е за длъжностен, тъй като той евентуално ще приключи схемите, посредством които Движение за права и свободи и ГЕРБ взаимно купуват гласове по време на избори и те дават тези 8 до 10%, с които ГЕРБ завоюва последните избори, разяснява още някогашният министър на енергетиката.

Той видя и връзка сред настояванията на Красимир Каракачанов за експертен кабинет и тези на Движение за права и свободи:

„ Странен е нюансът, че Каракачанов желае това, което желае Движение за права и свободи – патриотично-турска посока виждам по отношение на експертния кабинет, в случай че не е инспирирано това искане от един и същи източник. За експертния кабинет това е на първо място интерес на Движение за права и свободи и Делян Пеевски. Движение за права и свободи в действителност са във властта – няколко индивида, останалите симпатизанти и гласоподаватели на Движение за права и свободи са отвън властта - те са гладни нагледно, имат потребност от такова непосредствено присъединяване във властта, с цел да могат да се подредят на ниските, районните нива “, изясни Овчаров.

Той отбрани избора на Нинова за ръководител и отхвърли да е тоталитарен началник, той дори разясни, че тя в никакъв случай никого не е изключвала от партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР