Драмата с контузиите на австралийския тенисист Ник Кириос продължава и

...
Драмата с контузиите на австралийския тенисист Ник Кириос продължава и
Коментари Харесай

Евентуален съперник на Гришо в Индиън Уелс се отказа заради травма

Драмата с травмите на австралийския тенисист Ник Кириос продължава и той разгласи, че се отхвърля от присъединяване в Индиън Уелс заради същия проблем, който го мъчеше в предходните два месеца.

Кириос бе в потока на българската ракета Григор Димитров.

Травмата му в лакътя се прояви по време на Откритото състезание на Австралия, а също по този начин и на мача с Германия за Купа Дейвис през февруари. Номер 20 в ранглистата на АТР доближи четвъртфинал през предходната година на същия шампионат, а отпадането от схемата го натъжава.

"Индиън Уелс е един от обичаните ми шампионати, само че просто ръката ми не е подготвена. Опитах се да се възстановя с отмора, само че очевидно не е било задоволително отделеното време “, написа Кириос в Twitter.

Щастливият губещ Матео Беретини ще заеме мястото му, като във втория кръг той ще се изправи против Даниил Медведев (Русия). В среща от първия кръг Жереми Шарди (Франция) се наложи над Жюлиен Бенето с 6:4, 7:6 (11:9) и ще срещне във втория кръг Фабио Фонини.

Леандро Майер (Аржентина) в профил 37-годишният деец Виктор Естрея от Доминиканската република с 2:1 сета- 4:6, 6:4, 6:1, а германецът Миша Зверев победи Михаил Кукушкин от Казахстан с 6:3, 4:6, 6:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР