Драмата с интернет банкирането в няколко български банки се оказа

...
Драмата с интернет банкирането в няколко български банки се оказа
Коментари Харесай

Драмата с онлайн банкирането в няколко банки се оказа сериозна

Драмата с интернет банкирането в няколко български банки се оказа повече от сериозна и продължителна, съобщи " Фокус ". Все още, за българите в чужбина интернет банкирането не е налично през сметки в българска банка.

Операторите декларират, че казусът е информационен и сега работата за отстраняването му продължава. 

През това време стотици хиляди консуматори " беснеят ", че не могат да извършат никаква банкова интервенция, защото на екрана им се изписва " Възникна неточност! Моля пробвайте по-късно! ".

Проблемът визира единствено потребителите на наши банки, които се намират в чужбина.

В петък съветската хакерска група NoName се похвали в своя канал в Telegram, че е спряла достъпа до интернет страниците на редица огромни банки в България, в това число ДСК, ProCredit, Pireus и други, поради решението на българския парламент да анулира възбраната за импорт на украински селскостопански артикули.

" Народното събрание на България реши да отстрани възбраната за импорт на украинско зърно. Подобни дейности мощно възмутиха фермерите, които заплашиха с митинг. Въпреки това чиновниците дадоха отговор, че " възбраната за украински импорт е една от аргументите за повишението на цените в страната “. В същото време същото украинско зърно към момента не дава отговор на стандарта на Европейски Съюз. Но на кого му пука? “ – пишат NoName.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР