Пощенска банка подема инициатива за премахване таксата за вноска на

...
Пощенска банка подема инициатива за премахване таксата за вноска на
Коментари Харесай

Поставяме начало на кампания за подкрепа на клиентите в подготовка за приемане на еврото

Пощенска банка подема самодейност за унищожаване таксата за вноска на суми в лв. по сметките за жители, подкрепяйки по този метод напъните за присъединението ни към еврозоната и приемането на еврото за национална валута.

Безплатното внасяне на банкноти в лв. ще се ползва в интервала от 1 април до 1 юли по всички сметки и депозити в лв. на клиенти – физически лица, ще е годна за следните канали за банкиране – на каса във финансов център, през АТМ устройство с депозитна функционалност или посредством цифровите зони за самообслужване, ще бъде без ограничаване на импортираната сума, при вноска на каса, като за суми над 100 000 лева ще е належащо предварителна писмена поръчка от 3 работни дни.

При внасяне на АТМ или терминално устройство на самообслужване изискванията ще се ползват до размера на оптималните дневни предели за съответния канал.

Кампанията е основна за Пощенска банка, която прави жест към своите клиенти като им оказва помощ да стартират подготовката си за приемането на еврото за национална валута и потвърждава още един път нейната ангажираност и национална отговорност по отношение на идното присъединение на страната ни към еврозоната.
 
„ В Пощенска банка постоянно се стремим да отговаряме на потребностите и упованията на нашите клиенти и това е заложено в основата на всеки артикул, услуга или идея, които създаваме и с които допълваме непрестанно своето портфолио. С нашето решение да предизвикваме акция за унищожаване на таксата за вноска на суми в лв. по сметките за жители ние демонстрираме още веднъж уговорката си на приближен и благонадежден сътрудник, улесняваме оптимално клиентите и заявяваме своята дейна поддръжка за бъдещето на страната в еврозоната.

В 3-месечния интервал на акцията всеки клиент може да внесе левовите си банкноти, които държи в брой при себе си, без такса по левовата си сметка в банката, за след това, към датата на въвеждане на еврото в страната, да се улесни плануваното на национално равнище автоматизирано и гратис превалутиране на левовите сметки в евро. В подтекста на идното приемане на страната в еврозоната решението ни е стратегическо и цели да поддържа нашите клиенти в подготовката им за приемане на новата национална валута “, разясняват от Пощенска банка.
 Пощенска банка
Настоящите клиенти на Пощенска банка могат да употребяват откритите си сметки в лв., по които да внесат своите спестявания през най-удобния за тях канал и когато и да е изцяло гратис в интервала на акцията. Потребителите, които към момента не разполагат с дейна разплащателна, спестовна или депозитна сметка в лв., също могат да се възползват от преимуществата, които дава банката, и да изберат предложение, което дава отговор на техните съответни потребности, ползи и желания.
 
Пощенска банка е измежду водачите в банкирането на дребно, като предлага редица новаторски услуги и съвременни продуктови решения за потребителите от всеки сегмент. Със спестовна сметка „ Мега Плюс “ клиентите разполагат със средствата си свободно и когато и да е, а един път месечно имат опция за гратис изтегляне на каса до 2 000 лева на месец, считано от датата на откриването ѝ.

Сметката е без условие за минимално салдо, предлага алтернатива за издаване на дебитна карта и разполагаемост със средствата когато и да е от денонощието, дава непрекъснат достъп до цифровите канали на банката – интернет/ мобилно банкиране, мобилния портфейл ONE wallet by Postbank, както и цифровите зони за експресно банкиране, и идва с опция за разкриване напълно онлайн посредством Евротръст или с дипломиран електронен автограф (КЕП) посредством системата за електронно банково обслужване „ Интернет банкиране “. В интервала на промоционалната акция „ Мега Плюс “ ще бъде без такса за разкриване на сметката в българска валута, а клиентите могат да се възползват от предлагането за гратис внасяне на банкноти в лв. по нея.
 
С новаторската разплащателна сметка „ Супер сметк@ “ от Пощенска банка клиентите могат сами да ръководят и отстраняват месечната си такса, както и да получават паричен бонус, като я употребяват интензивно в всекидневието си за постоянни разплащания и преводи. При направени 5 електронни преводи на месец, като изтегляне на пари в брой от банкомат, заплащане на ПОС терминал в търговски обекти или онлайн извършване на покупки, банката отстранява автоматизирано месечната такса за поддържане на сметката.
 Пощенска банка
В допълнение, с нея потребителите получават по-ниска такса за изтегляне на банкомат на банката с дебитна карта към сметката, алтернатива за издаване на дебитна карта Mastercard/Visa Classic с 2 000 лева дневен предел за изтегляне и без месечна такса за обслужване, достъп до всички цифрови канали на банката, опция за разкриване напълно онлайн посредством Евротръст или с дипломиран електронен автограф (КЕП) посредством системата за електронно банково обслужване „ Интернет банкиране “, както и преференциални лихвени условия при кандидатстване за потребителски и жилищен заем. В интервала на промоционалната акция клиентите могат да се възползват и от безвъзмездни вноски на суми в лв. по своята „ Супер сметк@ “.
 
Разплащателната сметка „ Златно време “, предопределена особено за клиентите в пенсионна възраст, предлага на своите притежатели атрактивни условия – без такси за разкриване и за изтегляне от банкомат на Пощенска банка с дебитната карта към сметката, преференциална такса за месечно обслужване, алтернатива за издаване на дебитна карта Mastercard/Visa Classic с 2 000 лева дневен предел за изтегляне без месечна такса за обслужване, по-ниска такса за изтегляне на суми в брой на каса до 2000 лева дневно, без условие за поддържане на минимално салдо, както и непрекъснат достъп до цифровите канали на банката. Потребителите с разплащателна сметка „ Златно време “ също ще имат опция за безвъзмездни вноски на суми в лв. в интервала на промоционалната акция.
 
Специалната Младежка стратегия „ Project YOUth “ на Пощенска банка е ориентирана към деца и младежи в три възрастови групи с концепцията да ги вкара в света на банковите артикули и услуги, създавайки им умеенето да се грижат за своите финанси. Най-младите клиенти на институцията имат опция да изберат за своята дебитна карта един от шестте особено основани дизайна и да се възползват от редица други преимущества.

„ Project YOUth “ е без такси за разкриване и обслужване за възрастови групи 7-14 година и 14-18 година и преференциална месечна такса за младежи сред 18-26 година, алтернатива за конфигурация на самостоятелно избрани дневни предели за изтегляне и заплащане с картата, съобразени с възрастта на притежателя, гратис изтегляне на суми от банкомати на Пощенска банка с дебитната карта към сметката, преференциална такса при изтегляне на АТМ устройство на друга банка за възрастова група 18-26 година, безвъзмездни SMS вести за преводи с дебитната карта и без минимална сума за разкриване и обслужване. В интервала на промоционалната акция и с „ Project YOUth “ всяка вноска на сума в лв. ще бъде без такса.
 Пощенска банка
Иновациите и стремежът към непрекъснато рационализиране са заложени в корпоративното ДНК на Пощенска банка. Водеща цел за институцията е да бъде оптимално потребна на своите клиенти, осигурявайки им чудесно прекарване и следвайки своята стратегическа рамка за развиване на екосистема от цифрови и обичайни канали за банкиране по отношение на световните трендове в света на финансите.

Повече информация за цялата гама от решения на Пощенска банка, както и за опцията за безвъзмездни вноски на суми в лв. по сметки за самостоятелни клиенти, може да бъде открита онлайн на www.postbank.bg, както и във всеки един от центровете на институцията в страната..wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }
Създадено за
Пощенска банка×Достъп за логнати консуматори За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР