Драмата с един от спонсорите на европейското първенство по футбол

...
Драмата с един от спонсорите на европейското първенство по футбол
Коментари Харесай

Пандев предложи: Македонски напитки на пресконференциите на европейското

Драмата с един от спонсорите на европейското състезание по футбол - известна в международен мащаб компания за питиета, придобива все по-странни измерения.

След като звездата на Португалия Кристиано Роналдо отмести бутилки с газирана течност и предложи вместо тях да се пие вода, компанията регистрира спад на цената си с към 4 милиарда $. Един различен производител обаче може да завоюва!

Става дума за компания в Северна Македония, която създава... " Струмка ". А в изненадващо рекламно лице се трансформира капитанът на футболния отбор на страната, който направи дебюта си на европейски финали - Горан Пандев.

Снимка: Reuters

След последния мач на " червено-жълтите " на шампионата (Те не съумяха да завоюват точка в групата си), неостаряващият футболист влезе в залата за конференции, а камерите уловиха негова шеговита имитация:

" Да ги махнем тези " Кока-коли " и да сложим " Струмка ", пошегува се Пандев.

Акциите на Струмка скокнаа за дополнителни 10,5 милиони €!
— Team Macedonia (@PrvaLigaMK)

Въпросното пиво също е газирано и има разнообразни усети - на круша и на " Кока-кола ". Производител предстоящо е компания от град Струмица, като напитката излиза на пазара през далечната 1953 година!



От компанията не пропуснаха да употребяват обществените мрежи, с цел да благодарят на Пандев - както за рекламата, по този начин и за мачовете му в националния тим, защото 37-годишният футболист разгласи отдръпването си.



Що се касае компанията, коментирана от Роналдо, цената на акциите ѝ още веднъж стартира да се повишава. Все още не е ясно дали рекламното звено на известния производител ще прибегне до услугите на украинския футболист Андрий Ярмоленко и на съветския селекционер Станислав Черчесов. Първият прикани да се свържат с него, в случай че желаят рекламно лице, а вторият демонстративно изпи една от бутилките.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР