Драма? Няма такава! След десетилетие на вражда и коментари една

...
Драма? Няма такава! След десетилетие на вражда и коментари една
Коментари Харесай

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха

Драма? Няма такава! След десетилетие на омраза и мнения една за друга, Лейди Гага и Мадона са подготвени да оставят всичко това в предишното.

След церемонията по връчване на Оскари имаше афтър празненство, на което двете певици участваха. Фотографът на събитието улавя емблематични моменти от вечерта, влючително прегръдка сред Гага и Мадона.

Враждата на Лейди Гага и Мадона стартира още през 2009 година, когато Гага избухна на музикалната сцена и доста хора направиха съпоставяне сред техните музикални стилове.

През 2012 година Мадона говореше намерено за това по какъв начин " Born This Way " й припомня за нейния шлагер " Express Yourself " от 1989 година

През 2016 година, по време на изявление със Зейн Лоу, Гага не съумя да се сдържи, когато името на Мадона беше упоменато. - " Мадона и аз сме доста различни… не че не почитам Мадона. Тя е красива дама и имаше фантастична голяма кариера. Най-голямата поп звезда на всички времена. Но аз изсвирвам на доста принадлежности, пиша личната си музика, извозвам часове наред дневно в студиото - споделя Гага. " Аз съм продуцент. Аз съм публицист. Това, което върша, е друго. "

Но по време на тази необикновено специфична нощ драмата беше забравена и се образува другарство. Гага имаше доста специфична нощ - тя извърши " Shallow " и завоюва първия си Оскар за най-хубава истинска ария - и наподобява, че Мадона не можеше да не бъде разчувствана за актрисата от A Star Is Born. Вижте повече фрагменти от техния сладостен миг дружно.

 След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се сдобриха Twiiter

 След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се сдобриха Instagram

 След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се сдобриха InstagramСтанете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР