ДРАМА: Младеж разстреля 17 души в училище ВИДЕО Диана от

...
ДРАМА: Младеж разстреля 17 души в училище ВИДЕО Диана от
Коментари Харесай

Обвиниха Тръмп за стрелбата във Флорида

ДРАМА: Младеж разстреля 17 души в учебно заведение ВИДЕО Диана от Флорида: Страшно е - отвред летят хеликоптери Трагедията във Флорида става в най-сигурния град в Съединени американски щати

Ако има отговорен за нещастието във Флорида, това е Доналд Тръмп, написа американският публицист Ричард Улф в английския вестник „ Гардиън ”, написа вести.бг.

Авторът на материала уточни, че главната отговорност за гибелта на 17-имата, разстреляни от Никълъс Круз в гимназията в град Паркланд, носи президентът на Съединени американски щати. „ Човек, който даде обещание в първата си тирада като държавен глава на 20 януари 2017 година да постави завършек на престъпността и беззаконието, е член на Националната стрелкова асоциация. Той, макар високия пост, продължава да лобира и не направи нито една стъпка към възбраната на свободната продажба на оръжие на федерално равнище ”, написа Улф. Американският публицист упрекна Тръмп в двуличие. 45-ият президент на Съединени американски щати в написа в Twitter, че се моли за жертвите на нещастието. „ Такива молебствия са думи без смисъл и демонстрация на лицемерие ”, разяснява още Улф.

Лондонското издание разкри още една детайлност от нещастието във Флорида. Круз е стрелял с автоматизирана пушка AR-15. Същият тип оръжие е било употребявано при стрелбата в Лас Вегас от 1 октомври 2017 година, когато Стивън Падок умъртви 58 души, и при разстрела на 26-имата гости на черква в Съдърланд спрингс, в щата Тексас, месец по-късно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР