Драконът симпатизира на представителите на знака и с радост ще

...
Драконът симпатизира на представителите на знака и с радост ще
Коментари Харесай

Хората от тази зодия ще са любимците на Съдбата през 2024 г.

Драконът симпатизира на представителите на знака и с наслада ще им помогне във всички инициативи

Годината на Зеления дървен змей ще бъде доста продуктивна за един от представителите на зодиакалния кръг. Това споделя съветската астроложка Василиса Володина.

Щастливците, които ще имат шанс във всичко, са родени под знака на Водолея.

Астроложката отбелязва, че Драконът симпатизира на представителите на знака поради присъщата им кипяща креативна сила, по тази причина и с наслада ще им помогне във всички инициативи.

От началото на годината ще настъпи интервал, удобен за кариерно израстване, осъществяване на планове и хрумвания, които ще допринесат за развиването на бизнеса им. А през лятото представителите на знака ще се къпят в пари, увеличавайки доста приходите си, споделя Володина.

Началото на есента ще бъде време за смяна в персоналния живот на Водолеите. Вероятността да срещнат същинската си обич е доста огромна.

Представителите на знака ще съумеят да осъществен свое предпочитание или да създадат фантазията си действителност. Драконът обаче обича конкретността, по тази причина не би трябвало да бъдат прекомерно разпръснати в задачите, които си слагат. Желанията им би трябвало да са премислени и в действителност значими. /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР