"Дръж се като дама", крещи майка ти от другия край

...
"Дръж се като дама", крещи майка ти от другия край
Коментари Харесай

7 вдъхновяващи жени, които обявиха война на сексизма в Холивуд

"Дръж се като дама ", крещи майка ти от другия завършек на кухнята, до момента в който изцяло пренебрегва следващата пакост на огромния ти брат, тъй като "Момчетата са си такива ", а "Момичетата узряват по-бързо ". Обществото безпощадно раздава поведенчески етикети на всеки, а мястото, в което се робува най-силно на стандартите, без подозрение в Холивуд.
 image2_16x9.png 5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен На фокус
Ако това, което гледаме на огромния екран, е отражение на действителността, то в днешно време всички дами са родени на 25 години и са ваксинирани от остаряване, имат съвършена фигура и наподобяват еднообразно добре на сватбения си ден и в разгара на същински апокалипсис.

За благополучие, има актриси, които имат нужната храброст да се опълчват на остарелите порядки и да потвърдят, че дамските персонажи в киното би трябвало да се трансформират (и даже стартират да се променят). Вижте част от тях в нашата изложба.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Могат ли децата да учат непознат език бързо, елементарно и занимателно? Обратно в час Могат ли децата да учат непознат език бързо, елементарно и занимателно?  5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен Обратно в час 5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен  Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца Обратно в час Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР