Драги българи, грабят ви както не са ви грабили по

...
Драги българи, грабят ви както не са ви грабили по
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Българи, грабят ви както не са ви грабили по Османско робство!

Драги българи, грабят ви както не са ви грабили по Османско иго! Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Враца, съобщи кореспондент на Sofia24.bg . Според него кражбата е голяма.

" При Илия Павлов 10 млн. тона захар ги отми дъждът. Сега, като оставят житото по този начин, какво ще стане с него? Гъгрицата ще го болести, мишките ще го изядат, дъжд ще го намокри. Питам ги аз, единствено след два месеца почва беритба, идва новата годишна продукция. Нали не дрънчеше на война, бе?! Ние сме засяли, след два месеца, при тези складови наличия би трябвало да дойдат нови и тогава ще има чудовищна спекулация, ще се молят кого ще пуснат да изнесе и кого няма. Можете да прочетете в предишното за зърнената спекулация, по какъв начин изнесоха зърното от Държавния запас, в този момент ще създадат същото. Можете да прочетете в Google. От предишния юни се подвигат цените на всичко. Само преди 2 седмици министър председателят Кирил Петков ни сподели, че не дрънчи на война! ", добави Борисов.

Ние сме в Европейски Съюз и имаме пазарна стопанска система. В момента имаме комунистическа стопанска система, разяснява водачът на ГЕРБ. 

Очаквайте детайлности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР