ДПС трябва да се върне при вас. Защото почетният председател

...
ДПС трябва да се върне при вас. Защото почетният председател
Коментари Харесай

След 39 години Пеевски обеща на Тюркян чешма: Ще има наказани за възродителния процес

„ Движение за права и свободи би трябвало да се върне при вас. Защото почетният ръководител доктор Ахмед Доган преди една година сподели нещо, което мнозина не схванаха – „ върнете връзката с нашите хора, губим я някъде в последните 10 години ”. Това съобщи пред към 3 000 души край паметника „ Тюркян чешма “ ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, представен от.

„ Губим я накъде през последните 10 години, за което се оправдавам, и ще направя всичко, което е по силите ми, с цел да го поправя, с цел да почнем да вършим действителни неща, които да виждате всеки ден, а освен да ви призоваваме да ни подкрепяте, когато дойдат избори. Ще бъдем до вас, за което си давам думата “, сподели още ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

„ Ние сме тук, с цел да не се повтори в никакъв случай " възродителния развой ", сподели още Пеевски на възпоменателния протест в село Могиляне, откакто се поклони пред паметника-чешма на най-малката жертва на така наречен „ възродителен развой ” - 17-месечната Тюркян, и сервира цветя дружно скмета на Кърджали Ерол Мюмюн.

" Когато пристигнах тук, първо отидохме на гроба на дребната Тюркян, тъй като брат ѝ ме попита: " Ще има ли наказване за това, което се случи ". Щом на днешния ден, 39 години по-късно, към момента търсим наказване, значи имаме какво ново да свършим. Щом зверствата на тоталитарния режим към момента не са осъдени, значи, че би трябвало да работим по тази тематика, тъй като това зло не би трябвало да бъде ненаказано ", сподели политическият водач.

Приятели, обърна се Пеевски към хиляди мюсюлмани, дошил на емблематичното за тях място - обществото и в частност Движение за права и свободи са длъжници на всички тези хора, по тази причина че 39 години след мракобесните събития по време на тоталитаризма към момента няма осъдени.

Борихме се за приемане на новата конституция на България, с цел да може това в никакъв случай повече да не се върне – някой да управлява страната еднолично и да реши, че може да прави това, което е правено преди 39 години.ДПС ще бъде поръчител в никакъв случай повече да не се случва ", акцентира Делян Пеевски.

39 години след срамния " възродителен развой " българските турци и мюсюлмани слушат тази мантра от водачи и политици на Движение за права и свободи, само че до момента няма осъдени.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР