ДПС спечели кметските избори в три села.Новият кмет на поморийското

...
ДПС спечели кметските избори в три села.Новият кмет на поморийското
Коментари Харесай

ДПС с трима нови кметове

ДПС завоюва кметските избори в три села.

Новият кмет на поморийското село Порой е Сейфетин Сатаджъ. Той завоюва гласовете на 233 от жителите на обитаемото място на частичните избори против претендента на ГЕРБ Исмаил Али, за който гласоподаваха 204 души.

ДПС-Бургас пожелаха триумф на новия кмет. Изборния ден в Порой наблюдава и заместник-председателят на Движението за права и свободи Ахмед Ахмедов. Досегашният кмет на селото, Фатме Смаил, също бе от Движение за права и свободи. Тя обаче напусна Порой и отпътува за чужбина.

Севджан Феим Хасан, издигната от Движение за права и свободи бе определена за кмет на кирковското село Фотиново. 262-ма поданици гласоподаваха за нея на частичните избори в неделя. 4 обединения се записаха за присъединяване в частичните избори, само че единствено Движение за права и свободи издигна претендент.

Муалля Пашова от Движение за права и свободи е новият кмет на село Юделник, община Сливо поле. Тя беше и единственият претендент за поста. При интензивност от близо 40 % изборният ден в русенското село Юделник завърши умерено и без сигнали за нарушавания. Нова кметица бе поздравена от народния представител на Движението Ализан Яхова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР