ДПС се разгневи на правителството след визитата на Волен Сидеров

...
ДПС се разгневи на правителството след визитата на Волен Сидеров
Коментари Харесай

ДПС гневни: Тази власт е вредна и опасна

ДПС се разгневи на държавното управление след визитата на Волен Сидеров в Крим. "Тази власт е нездравословна и рискова за страната ", съобщи по време на брифинг в Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
„ Ние изразихме нашата мощна паника и угриженост за евроатлантическите полезност на страната след изказванията от Крим “, уточни Карадайъ. Политикът изясни още и, че министър председателят Бойко Борисов е знаел за това.
Според водача на партията изказванията на Цветан Цветанов, че някой ревизира евроатлантичеките полезности на страната са правилни и това са съдружните им сътрудници.
„ Това е днешната власт. По значими геополитически въпроси не може да има персонално мнение. Особено когато си част от ръководството на страната, изключително когато това мнение се разграничава от позицията на страната “, уточни още Мустафа Карадайъ.
Той напомни, че преди две години министър председателят определил тази диагноза като шизофренно държание.
„ Като национална и виновна партия Движение за права и свободи не може да не изпитва паника от изразената позиция и ориентировка от съдружния сътрудник на ГЕРБ “, изясни политикът, като добави, че партията упорства за отговори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР