ДПС представя кандидатите в листата си за евровота. Втория в

...
ДПС представя кандидатите в листата си за евровота. Втория в
Коментари Харесай

ДПС представи листата си, Пеевски отсъства от залата

ДПС показва претендентите в листата си за евровота. Втория в линстата, депутатът Делян Пеевски не участва на събитието. Той бе показан като одобрен политик и престиж в придвижването. Отсъствието му не бе обяснено.
България потегля на тези избори като най-бедната страна в Европейски Съюз. Популизмът и национализмът са факт и са на власт към този момент 10 години. Страната се движи инерционно без ясно цели и цели.

Кандидат депутатите бяха показани като хората, които ще дадат своята добавена стойност за ускорено и догонващо развиване на нашата татковина в европейски подтекст.

В листата на Движение за права и свободи има двама някогашни министри. Под № 11 в листата е Петър Чобанов, някогашен министър на финансите, на 42 години. Чобанов беше финансов министър при банкрута на КТБ. Станислав Анастасов, на 35 година, някогашен министър на стопанската система е № 7 в листата.

Мотото на акцията " Ние залагаме на младите " водачът на Движение за права и свободи и лидер на листата Мустафа Канадайъ изясни по този начин:

„ Младежкото е вградено в темелите на Движение за права и свободи. Този модел потегля от нашия почетен ръководител. В младежка възраст той въстава против властта. По късно, отново в младежка възраст, той основава Движение за права и свободи

Виждам най-младата, най-хубавата и печеливша листа. Те знаят и могат, те са виновни и дейни политици. Не единствено в партията. Те могат да реформират Европейския съюз. Те са това което националистите в никакъв случай не могат да бъдат.
Те са реформатори и дипломати и политици и носители на европейските полезности. Те ще са наши посланици и съществени мотори на промените в Европейския съюз. Ние залагаме на младите.

Заедно ще създадем Европа по-силна и по единна. Нашата листа подсигурява победа. “, сподели първият в листата Мустафа Карадайъ.

Словото приключи с възгласи „ Движение за права и свободи “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР