ДПС има устойчиви резултати и бележи ръст в регионите, където

...
ДПС има устойчиви резултати и бележи ръст в регионите, където
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Тримата големи в съдебната система за нас са равни

ДПС има устойчиви резултати и бележи растеж в районите, където Делян Пеевски е доста деен участник в организационната активност на партията, споделя евродепутатът

Задкулисната власт, която дърпа конците, е големият проблем на България. Това съобщи съпрезидентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, евродепутат от ДПС/ ”Обнови Европа ” в изявление за БНР. Мразят Движение за права и свободи, тъй като имаме какво да дадем на българската народна власт, добави той.

Илхан Кючюк разяснява концепциите на Движение за права и свободи за конституционни промени и импортираното от Движението антикорупционно законодателство.

Тримата огромни – основният прокурор и ръководителите на двете висши съдилища, за нас са равни, акцентира Кючюк.

„Ние слагаме доста мощен акцент върху отнемането на централизиран контрол на основния прокурор. Ние желаеме да има една децентрализирана процедура, т.е. над основния прокурор не да няма Бог, а да има опция тази централизираност да бъде разсеяна“, разяснява евродепутатът.

За нас Брюксел не е чужбина, за нас Брюксел е част от Европейския съюз и ние работим от 15 години, с цел да утвърдим ролята на България в европейските институции, сподели Илхан Кючюк във връзка идното визитата на зам.-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид в Брюксел. В сърцето на Европа той ще показа на брифинг случаите на злоупотреби при издаването на така наречен „ златни паспорти ”, сигнал за които получи Движение за права и свободи.

„Правим го като евродепутати с моите сътрудници и постоянно сме насърчавали българските политически сили да бъдат дейни участници в техните политически фамилии, а даже и да излезем оттатък рамката на нашите фамилии, като изградим национални политически позиции. Да, господин Карадайъ беше в Брюксел и господин Хамид има намерение да пътува. Има доста тематики, по които желаеме да продължим разговора с нашите сътрудници. И конституционните промени, и „златните паспорти “, и законопроектите за публичните поръчки, и други значими антикорупционни закони“, сподели Илхан Кючюк.

В отговор на въпрос за активността на народния представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски Кючюк съобщи: „ Пеевски е социална персона, депутат, идва всеки ден в Народното събрание. Винаги е бил деен в работата си с членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи. Не е мъчно да се огледа къде Движение за права и свободи има устойчиви резултати и бележи растеж. Това са главно районите, където господин Пеевски е доста деен участник в организационната активност на партията. Ние стоим до господин Пеевски. ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР