ДПС е вечният партньор в управлението на България от промените

...
ДПС е вечният партньор в управлението на България от промените
Коментари Харесай

Илхан Андай: ДПС е вечният партньор в управлението на България от промените насам

Движение за права и свободи е безконечният сътрудник в ръководството на България от измененията насам. Последните месеци сигналите, че нещо се случва в партията не бяха малко - на напред във времето първо като представител, а в този момент и като началник на партията излезе Делян Пеевски. Това сподели журналистът Илхан Андай в предаването „ На фокус " по Нова телевизия.

По думите му писмото на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган демонстрира, че Делян Пеевски няма съперник за ръководител на партията. „ Преди доста години, когато Движение за права и свободи се бореше да пази правата на малцинствата, Доган сподели: „ Това са ни тухлите, с тях ще градим ". Години по-късно той уточни индивида, който ще бъде действен началник като феномен ", сподели Андай.

Делян Пеевски е понесъл дарите на „ Магнитски ", само че в този момент към този момент е минал в офанзива. „ Движение за права и свободи поемат тази топка и играят в своето поле, с подготвеност за контраофанзива. Делян Пеевски действително е с визията на вестоносец на Вашингтон и Брюксел в Сарая, само че в това време е и отличникът на тази евроатлантическа общественост в ръководството на страната. „ Магнитски " стана доста настоящ в България и в това време донесе негативи в публичното усещане. В момента измежду обществото върви, че този лист не е оня лист. Щом Делян Пеевски е нежелателен от американците, за какво сега играе такава основна роля в страната? ", запита Андай.

Според него бъдещото ръководство на България слага партия ГЕРБ преди всичко, а Движение за права и свободи - на второ, и възможен политически план на сегашния президент Румен Радев - на трето място. „ Това е при парламентарни избори. Възможно е през март следващата година при предстоящата ротация на кабинета ГЕРБ и Движение за права и свободи да играят съществена роля, а ПП-ДБ да влязат в ролята на Движение за права и свободи, т.е. да са на трето място ", сподели журналистът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР