ДПС да се готви за предсрочни избори, призова лидерът на

...
ДПС да се готви за предсрочни избори, призова лидерът на
Коментари Харесай

ДПС да се готви за предсрочни избори

ДПС да се готви за предварителни избори, прикани водачът на придвижването Мустафа Карадайъ в хасковското село Караманци. Той, депутати и активът на придвижването участваха на възпоменателен протест за майските събития отпреди 38 години, когато в селото е почнал по този начин нареченият Възродителен развой.

Движение за права и свободи е за предварителни парламентарни избори, акцентира водачът му Мустафа Карадайъ пред събралите се на протест в село Караманци:

" Да се готвим обединени и единни да пазиме демокрацията в нашата татковина България. Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата на нас. Вчера пристигнаха отнякъде, в нарушаване на Конституцията се наместиха в политиката, през днешния ден отново ни сочат вратата и по тази причина единни, мощно да защитим демокрацията и свободата в България. Да тръгнем дружно да решаваме проблемите, които през днешния ден ги имаме, след всичките тези рецесии. Да пристигна Байрямът, да честваме нашите празници, по-късно да се готвим за избори ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР