Дойде времето и Юпитер да смени знака си - на

...
Дойде времето и Юпитер да смени знака си - на
Коментари Харесай

Юпитер навлиза в Скорпион - идва времето на големите успехи!

Дойде времето и Юпитер да смени знака си - на 10-ти октомври, вторник, той минава от везни в Скорпион и ще продължи да се движи там към една година - до 8-ми ноември 2018-та.

Юпитер е положителна планета, обвързвана с изобилието, положителните благоприятни условия и триумфа, а в знака на Скорпиона ще даде такива в областта на бизнеса, финансовите тематики, работата с банки, заеми, заеми и по-крупен бизнес като цяло.
 Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC! Edna предлага Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC!
Освен изброените тематики, Скорпионът е знак също извънредно обвързван с окултното, невидимото и духовното, тъй че Юпитер в неговия знак ще даде огромни сили за промяна и освобождение от това, което ви лимитира в мисленето и държанието – това могат да са наследствени модели, страхове, всевъзможни блокажи. Юпитер в Скорпион пречиства и оказва помощ за разширението на съзнанието и възгледите ви.

Най-облагодетелствани за посочения интервал ще бъдат хората със безоблачен знак и асцендент в Скорпион, както и тези, които имат персонални планети в този знак (това се вижда в самостоятелния ви хороскоп).

Също по този начин на положителни благоприятни условия и хармонично стичане на събитията могат да се радват зодиите Рак и Риби. Това не значи, че за останалите няма да се случи нищо хубаво.

Юпитер се движи в Скорпион за всички знаци и ще даде положителни вероятности и благоприятни условия за развиване и израстване в този дом или тази сфера от живота ви, където се намира в хороскопа ви зодия Скорпион.

За още забавни публикации изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР