Дойде ли време за работа в 48-ото Народно събрание, ще

...
Дойде ли време за работа в 48-ото Народно събрание, ще
Коментари Харесай

ПП има желание пак да управлява, ще разчита на ДБ и БСП

" Дойде ли време за работа в 48-ото Народно заседание, ще работим дружно с " Демократична България ". Важното е да имаме повече народни представители. Отделното ни явяване на изборите ще даде повече депутати... Гледаме към разновидността, в който събираме най-малко 121 представители. Гледаме към обезпечаване на болшинство с Демократична България и Българска социалистическа партия ".

Това сподели пред Никола Минчев от " Продължаваме промяната ". И добави, че Политическа партия има желанието да ръководи и първото място е ясната цел. Също по този начин показа, че партията е анализирала грешките си по време на ръководството:

" Съжалявам, че промяната в антикорупционния орган не се случи. Основната пречка, която имахме в приемането на този закон, няма да бъде част от обединението в новия парламент. Също промени в Закона за правосъдната власт, попълване на състава на регулатори, които се назначават изцяло или отчасти от Народното събрание ".

В предаването " Хоризонт за вас " Минчев добави, че демонтирането на модела ГЕРБ е почнало и персоналните промени са част от промяната.

" Започването на проблема Капитан Андреево е показателно, че промяната на хората води до съответните резултати ".

Политическа партия работи по съставянето на листите за изборите на 2 октомври.

" Водим диалози и с хора, напуснали Има Такъв Народ. Те отдръпнаха поддръжката си от Има Такъв Народ, когато видяха, че декларираните там цели не дават отговор на действителните цели ".

Бившият ръководител на Народното събрание уточни, че връзките на Политическа партия с президента са институционални и посочи, че няма нищо необичайно в това другите институции да имат разнообразни отзиви.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР