„Дойче банк“ и „Комерцбанк“ се отказаха от идеята да се

...
„Дойче банк“ и „Комерцбанк“ се отказаха от идеята да се
Коментари Харесай

„Дойче банк“ и „Комерцбанк“ няма да се сливат

„ Дойче банк “ и „ Комерцбанк “ се отхвърлиха от концепцията да се слеят, оповестиха от двете банки, представени от ДПА.

"След деликатен разбор Управителният съвет на „ Дойче банк “ заключи през днешния ден, че сдружението с „ Комерцбанк “ няма да донесе задоволително изгоди, с цел да компенсира спомагателните опасности при осъществяването, преструктурирането на разноските и финансовите условия, свързани с толкоз огромна интеграция ", се споделя в известие на „ Дойче банк “.

Преди месец двете банки започнаха договаряния за вероятно обединение. И двете банки са изправени пред сериозна конкуренция от Съединени американски щати, Европа и даже в Германия, напомня news.bg.

Въпреки че приключват договарянията, от „ Дойче банк “ обявиха, че ще продължат да преглеждат всички други възможности за възстановяване на дълготрайната облага и възвращаемостта на акционерите.

Ако сливането се беше осъществило, двете банки „ Дойче банк “ и „ Комерцбанк “ щяха да станат третата най-голяма група в Европа след HSBC и BNP Paribas.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР