Дойче банк (Deutsche Bank AG) планира да създаде така наречената

...
Дойче банк (Deutsche Bank AG) планира да създаде така наречената
Коментари Харесай

Дойче банк създава лоша банка

" Дойче банк " (Deutsche Bank AG) възнамерява да сътвори по този начин наречената " неприятна банка ", която да включва до 50 милиарда евро от едва представящите се активи на кредитната институции, като това е част от проектите за необятно преструктуриране на банката, оповестява " Файненшъл таймс ".

Водещата немска банка също по този начин възнамерява да понижи или затвори интервенциите си при търговията с акции отвън континентална Европа, добавя финансовото издание, цитирайки четири свои източници, осведомени с проектите на " Дойче банк ", предава БНР.

Очаква се изпълнителният шеф на банката Кристиан Севинг да разгласи тези проекти, когато през юли бъдат показани шестмесечните резултати на " Дойче банк ".

Според източниците на изданието, общият брой на необслужваните активи на банката продължава да се трансформира сред 30 и 50 милиарда евро и може да съставлява 14% от нейния финансов баланс.

" Дойче банк работи по ограничения за ускорение на трансформацията, с цел да усъвършенства устойчивата си доходност. Ще информиране всички заинтригувани страни, в случай че и когато е належащо ", заяви банката за " Файненшъл таймс ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР