"Доволни сме от вашето управление. Благодарим ви, че развивате инфраструктурата

...
"Доволни сме от вашето управление. Благодарим ви, че развивате инфраструктурата
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска се срещна с работещите във фирма за производство на текстил

"Доволни сме от вашето ръководство. Благодарим ви, че развивате инфраструктурата и създавате добра среда за работа и бизнес. Вярваме, че ще продължаваме да работим добре и в бъдеще ". Това съобщи шефът на огромна компания за произвеждане на текстил в кметство "Изток " по време на среща с претендентите за кмет на община Перник доктор Вяра Церовска и на най-голямото пернишко кметство Емил Костадинов.

В диалог с управлението и чиновниците на предприятието Вяра Церовска показа своите цели за ръководство на община Перник в идващите 4 години. Тя посочи, че реализирането на инфраструктурни планове ще продължи да бъде акцент в програмата на нейния екип.



"Днес с възприятие на задоволство можем да заявим, че "Изток " е един квартал, който радикално промени своя образ по време на нашето ръководство - имаме ново кръгово кръстовище и нов микрорайон, който беше издигнат. Ако се огледате, няма по какъв начин да пропуснете и санираните блокове, и детските и спортни площадки, и ремонтите в детските градини ", показа Церовска. Тя означи още, че следва да бъде осъществен огромният план за водния цикъл в Перник, с който ще бъдат подмени водопроводът и канализацията в квартала. Веднага след завършването им идва ред на дългочаканата промяна на настилката по най-натоварените пътни артерии "Благой Гебрев " и "Рашо Димитров ".



В срещата присъединяване взеха още националният представител доктор Александър Александров и претенденти за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР