Доверието, моралът и отговорността към хората трябва да се върнат!Рязък

...
Доверието, моралът и отговорността към хората трябва да се върнат!Рязък
Коментари Харесай

Ударно завръщане! Инж. Атанас Гиздов-водач на листата на НДСВ в Пиринско: Всички избори оттук нататък са цел за НДСВ

Доверието, моралът и отговорността към хората би трябвало да се върнат!

Рязък курс в ръководството на България е неминуем! Трябва надзор, би трябвало бистрота и професионализъм в ръководството на страната на всички равнища, сподели инж. Атанас Гиздов- лидерът от листата на царската партия при откриването на предизборната акция на Политическа партия Национална движение „Симеон Втори" пред офиса в Благоевград.

Кандидатите за народни представители от жълтата партия в Пиринско от през днешния ден публично стартират да напомнят на гласоподавателите, че заслужават да се целят в десетката и гласоподават с №10 в интегралната бюлетина.

Със слогана „ Обединени за мощна и суверенна България ", инженер Гиздов прикани за толерантна акция за почтени и постижими обещания пред гласоподавателите.

Основната заслуга за влизането на страната ни в Европейски Съюз и НАТО е точно Национална движение „Симеон Втори", напомни лидерът на листата и увери претендентите за депутати да влагат всичките си старания и активност за положителното на българския народ и възпламенят онази угаснала искрица в хората за единство, която ще поведе страната ни към благополучие и благоденствие.

В поддръжка на инж. Гиздов,за откриването на офиса в Благоевград дойде и ръководителят на Политическа партия Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев, който акцентира,че Национална движение „Симеон Втори" се връща стремително в политиката и посочи че царската партия бе тази,която даваше звук на политическата просвета при предходното си присъединяване в Народно събрание. Безсмислено е да бъдем фенове и да следим несръчни дейности върху политическата сцена... Ще има разбъркване и имаме вяра в това.

При нова настройка в ново Народно заседание може би разговорът ще бъде възобновен и някакъв работещ консенсус ще бъде работещ ", добави Илчев и акцентира, чеидеята на царя за мощна България не може да помръкне.По-късно на среща с членове и симпатизанти господин Гиздов показа листата на обединението и съобщи решимостта си да продължи да работи с отговорност към всички български жители, живеещи в страната и чужбина.

„ Когато избираме политиците, които ще ръководят страната ни, би трябвало да си даваме ясна сметка, че с този избор дефинираме по какъв начин ще живеем отсега нататък. Отборът ни е стимулиран да работи и реализира оптималното. Ние сме виновни хора, които заставаме пред хората с опита, с експертизата си и мощното предпочитание да върнем нормалността в страната.

Обречени сме да успеем дружно с всички единомислещи, за които свободата и достолепието, достойнството и честната дума са висша полезност и въпрос на морал-каза, още лидерът на листата.

Д-р Мария Радойкова втора в лисата от партия Национална движение „Симеон Втори" е безапелационна,че би трябвало да се гласоподава за политици, които са потвърдили, че знаят по какъв начин и могат да вземат решение проблемите на хората, че страната има една единствена функционалност – да се грижи за своите жители.

Кандидатите на Политическа партия на Национална движение „Симеон Втори" са представители на разнообразни професионални групи, общности и неправителствени организации. Кампанията сигурно ще е свежа, заредена с доста сила и възторг.

Бюлетина номер 10 е за България, която дава независимост, сигурност и предизвиква солидарността и партньорството сред страната, частния бизнес, неправителствения бранш и обособените й жители, добави Петя Хантова, претендентът за депутат от жълтата партия,която е трета в листата на жълтата партия.

Предизборна обява! Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР